Wat kan Dunk betekenen voor jouw organisatie?

Dunk organiseert kwaliteit en deskundigheid in de geestelijke gezondheidszorg.

In de acute vorm lossen we personele problemen op door bijvoorbeeld teamleden uit te zenden of detacheringen te organiseren. Ook kunnen we consultatie bieden en meekijken en meewerken in complexe zorgsituaties. Desgewenst dragen we bij aan de ontwikkeling van professionals binnen jouw organisatie. Dit doen we bijvoorbeeld door middel van onderwijs, trainingen en training on the job.

Dunk-Kantoor-High-Res-Sjoerd-Knol-4

Meedenken & advies

Bijdragen aan betere en leukere zorg.

Loopt jouw team regelmatig vast in de samenwerking met een cliënt? We denken graag met jullie mee en komen langs voor consult en advies. In onze aanpak zijn we sterk gericht op het verbeteren van de effectiviteit van het team. Dit doen we door reflectie en analyse, training en individuele coaching af te wisselen.

Dunk-Backdrop-High-Res-Sjoerd-Knol-45

Kwaliteit en effectiviteit

Door bijvoorbeeld coaching on the job, of het tijdelijk gedeeltelijk of in het geheel overnemen van zorg, kunnen we in de praktijk ondersteuning bieden. We denken dat het expliciet stil staan bij successen en krachten van een team of individuele teamleden, de kwaliteit en effectiviteit verbetert.
Onze bijdrage kent diverse vormen. Hierbij kun je denken aan:

Dunk-Backdrop-High-Res-Sjoerd-Knol-1

coaching on the job

een-op-een begeleiding van cliënten/patiënten

intervisie

coaching

advies van het expertiseteam

‘In het hart van elke moeilijkheid ligt een kans’

-Albert Einstein

Welke vorm van hulp we ook bieden, we bepalen altijd beiderzijds of wij de juiste partij zijn om mee te denken. Vervolgens willen we kennismaken met het team, de cliënt/patiënt en eventuele naasten. Op die manier proberen we de vinger op de zere plek te leggen.

Dunk voldoet aan de kwaliteitscriteria van Stichting Normering Arbeid

Iets voor jouw organisatie? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Menu