Regie ondersteuning

Bij Dunk bieden we ervaren regieondersteuners die zorgen voor een naadloze coördinatie van zorgprocessen in de psychiatrie. Onze professionals nemen administratieve lasten weg en verbeteren de communicatie, zodat zorgverleners zich kunnen concentreren op wat echt telt: de zorg voor patiënten. Ontdek hoe onze regieondersteuners uw organisatie kunnen ondersteunen.

Dunk-Kantoor-High-Res-Sjoerd-Knol-11

Overzicht van diensten

Bij Dunk begrijpen we dat efficiënte coördinatie en administratieve ondersteuning cruciaal zijn voor optimale zorg in de psychiatrie. Onze regieondersteuners bieden een breed scala aan diensten om zorgverleners te ontlasten en de zorg voor patiënten te verbeteren. Van zorgcoördinatie en -planning tot administratieve ondersteuning en communicatie, onze professionals zorgen ervoor dat uw zorgprocessen soepel en efficiënt verlopen. Ontdek hoe onze deskundige regieondersteuners uw organisatie kunnen versterken en ondersteunen.

Zorgcoördinatie en -planning

Onze regieondersteuners zorgen voor een naadloze coördinatie en planning van zorgactiviteiten binnen uw organisatie. Dit omvat het opstellen van zorgplannen, het coördineren van multidisciplinaire overleggen, en het bewaken van de voortgang van zorgtrajecten. Door als centraal aanspreekpunt te fungeren, verbeteren ze de samenwerking tussen verschillende zorgverleners en zorgen ze voor een holistische benadering van de patiëntenzorg.

Administratieve Ondersteuning

Onze regieondersteuners nemen administratieve taken uit handen van zorgverleners, waardoor deze meer tijd kunnen besteden aan directe patiëntenzorg. Dit omvat het beheren van patiëntendossiers, het verwerken van administratieve documenten, en het zorgen voor naleving van wet- en regelgeving. Met hun expertise in administratieve processen zorgen ze voor efficiëntie en accuratesse, wat leidt tot een vermindering van de administratieve lasten binnen uw organisatie.

Communicatie Ondersteuning

Onze regieondersteuners fungeren als schakel tussen zorgvragers, zorgverleners en andere betrokkenen. Ze zorgen voor heldere en effectieve communicatie, waardoor misverstanden worden voorkomen en de zorgverlening soepeler verloopt. Daarnaast bieden ze ondersteuning aan patiënten en hun families door hen te informeren, adviseren en begeleiden in hun zorgtraject.

Uitgebreide Coördinatie-ervaring

Onze regieondersteuners hebben jarenlange ervaring in het coördineren van complexe zorgprocessen binnen de psychiatrie. Ze weten hoe ze verschillende partijen effectief kunnen samenbrengen en de zorg soepel kunnen laten verlopen.

Verlichting van Administratieve Lasten

Door administratieve taken uit handen te nemen, zorgen onze regieondersteuners ervoor dat zorgverleners zich kunnen richten op directe patiëntenzorg. Dit leidt tot efficiëntere werkprocessen en minder administratieve druk.

Betere Communicatie en Samenwerking

Onze regieondersteuners verbeteren de communicatie tussen zorgverleners, patiënten en andere betrokkenen. Dit resulteert in een betere samenwerking en een meer geïntegreerde zorgverlening.

Flexibiliteit en Aanpassingsvermogen

Onze regieondersteuners zijn flexibel inzetbaar en kunnen zich snel aanpassen aan de specifieke behoeften van uw organisatie. Ze bieden op maat gemaakte ondersteuning, ongeacht de complexiteit van de zorgsituatie.

Efficiënte Coördinatie, Optimale Zorg

Bij Dunk bieden we een breed scala aan diensten op het gebied van regieondersteuning, speciaal afgestemd op de behoeften van de psychiatrische sector. Onze regieondersteuners zorgen voor efficiënte coördinatie, administratieve verlichting, verbeterde communicatie en flexibele ondersteuning. Ontdek hoe onze professionals uw zorgprocessen kunnen optimaliseren.

Samenwerking

Organisaties waarmee wij samenwerken en hebben gewerkt:

GGZ Drenthe, Verslavingszorg Noord Nederland, Lentis, FPC Veldzicht, Het Poortje Jeugdinrichtingen, Stichting Trajectum, Dr. S. van Mesdagkliniek, RIBW Groep Overijssel, ‘s Heerenloo en de William Schrikker Groep, Limor, Cosis, Dimence, Profila Zorggroep, Molendrift, UMCG, Werkpro, Yorneo

Menu