Ontwikkeling

Wij stimuleren persoonlijke groei en besteden daarom graag ruim tijd en energie aan jouw ontwikkeling als zorgprofessional.

Dunk-Kantoor-High-Res-Sjoerd-Knol-13

Individuele begeleiding

We kennen onze teamleden goed en bieden individuele begeleiding vanaf jouw eerste werkdag. Zo bereiden we je goed voor op elke dienst die je gaat werken in een voor jou nieuwe organisatie of afdeling. We zijn altijd in de buurt en onze deur staat altijd voor je open.

Intervisies

Wij bieden al onze teamleden begeleide intervisie aan. Op een veilige en ontspannen plek werken we volgens een vaste methode aan jouw ontwikkeling.

Trainingen

Veel van onze teamleden maken dankbaar gebruik van ons ruime (bij)scholingsaanbod. Velen volgen bijvoorbeeld een weerbaarheidstraining bij Arjan Zuidema van Mijngrens Trainingen. Ook de training Therapeutisch contact en onze medicatiecursus vinden gretig aftrek. Tot slot bieden we nog een training aan op het gebied van reanimatie en AED via Marco Stoel van Acute Hulp. Wij willen nog een vijfde training periodiek toevoegen. Namelijk een cursus suïcide preventie. Deze vijf cursussen bieden we periodiek aan, aan al onze teamleden.

Lezingen

Een paar keer per jaar organiseren we interessante lezingen in ons gezellige huiskamerkantoor aan de Verlengde Hereweg. De thema’s zijn wisselend, al is er wel altijd een link met de zorg. De lezingen zijn voor iedereen toegankelijk: teamleden, cliënten, opdrachtgevers en andere geïnteresseerden.

Dunk-Kantoor-High-Res-Sjoerd-Knol-11
Dunk-Kantoor-High-Res-Sjoerd-Knol-17

Menu