Extra handen

Dunk doet aan uitzending (kortdurend) en detachering (langdurig) naar GGZ instellingen en zorginitiatieven in Noord Nederland.

Een goede match

Daarbij streven we naar het vinden van een goede match tussen jou als teamlid, de opdrachtgever en onszelf. We vinden het belangrijk om jou goed te kennen. Want zo kunnen we er nog beter voor zorgen dat jij op de juiste plekken wordt ingezet. Dat wil zeggen: een plek waar jouw affiniteiten en kwaliteiten goed tot zijn recht komen. Een plek waar jij met veel plezier kunt werken.

Dunk-Kantoor-High-Res-Sjoerd-Knol-21

Samenwerking

Momenteel werkt Dunk met de volgende organisaties samen: GGZ Drenthe, Verslavingszorg Noord Nederland, Lentis, FPC Veldzicht, Het Poortje Jeugdinrichtingen, Stichting Trajectum, Dr. S. van Mesdagkliniek, RIBW Groep Overijssel, ‘s Heerenloo en de William Schrikker Groep.

Deel uitmaken van een team

Een groot nadeel van het ‘ouderwetse uitzenden’ is dat je als uitzendkracht maar kort ergens rondloopt en niet echt onderdeel uitmaakt van een team. Wij proberen daarom onze teamleden regelmatig even te spreken. Laagdrempelig. Via de telefoon of WhatsApp. Veel teamleden zeggen daarmee hun team bij Dunk te vinden.

Achtergrond

Onze teamleden hebben vaak verschillende beroeps- en studieachtergronden. In de praktijk selecteren we nieuwe teamleden niet in de eerste plaats op hun opleidingsachtergrond, maar meer op houding en gedrag. Zelfbewustzijn en omgevingsbewustzijn vinden we namelijk belangrijker dan een diploma.

Dunk-Backdrop-High-Res-Sjoerd-Knol-60

Kopje koffie?

Spreekt dit verhaal je aan, ben of ken je een hulpverlener in de zorg, of ben je dit niet en wil je gewoon eens binnenlopen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Dunk-Kantoor-High-Res-Sjoerd-Knol-29

Menu