Wat kan Dunk betekenen voor jouw organisatie?

Dunk organiseert kwaliteit en deskundigheid in de geestelijke gezondheidszorg.

In de acute vorm lossen we personele problemen op door bijvoorbeeld teamleden uit te zenden of detacheringen te organiseren. Ook kunnen we consultatie bieden en meekijken en meewerken in complexe zorgsituaties. Desgewenst dragen we bij aan de ontwikkeling van professionals binnen jouw organisatie. Dit doen we bijvoorbeeld door middel van onderwijs, trainingen en coaching on the job.

Dunk-Kantoor-High-Res-Sjoerd-Knol-4

Uitzending & Detachering

Voor als je (tijdelijk) wel wat extra handen kunt gebruiken.

Dunk heeft een team van zo’n 80 tot 100 professionals die kunnen worden uitgezonden of gedetacheerd. Veel van deze teamleden zijn al werkzaam binnen de geestelijke gezondheidszorg en vinden het leuk om via ons af en toe ergens anders te werken.

Dunk-Backdrop-High-Res-Sjoerd-Knol-33

Een goede match

Onze professionals hebben verschillende beroepsachtergronden. Hierbij valt te denken aan sociaal agogisch werk, verpleegkunde, social work, sociaal maatschappelijke dienstverlening of (toegepaste) psychologie. In de praktijk selecteren we teamleden niet in de eerste plaats op hun opleidingsachtergrond, maar op houding en gedrag. Zelfbewustzijn en omgevingsbewustzijn vinden we belangrijker dan een diploma.

Omdat ook het kantoorteam regelmatig meedraait op de werkvloer, kennen we de organisaties waarmee we samenwerken van binnenuit. Zo zijn we nog beter in staat om een goede match te maken tussen jou als opdrachtgever en een teamlid van Dunk.

Uitzending of detachering biedt o.a. uitkomst bij:

Flexibiliteit

het opzetten van een flexibele schil;

Rooster

het oplossen van onvoorziene roosterproblemen;

Verlof

het opvullen van personele gaten door bijvoorbeeld (zwangerschaps)verloven;

Prikkel

het doorbreken van routinematig werk door het toedienen van een ‘verse prikkel’ van buitenaf.

Dunk voldoet aan de kwaliteitscriteria van Stichting Normering Arbeid

Iets voor jouw organisatie? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Menu