Dunk zorgt

Dunk is een uitzendbureau voor zorgprofessionals in de (forensische) psychiatrie. Wat we doen, doen we met zorg. Niet alleen uitzending en detachering, maar ook organiseren we intervisies, trainingen en coaching voor onze teamleden.

Wij geloven dat ieder mens verbinding, autonomie en perspectief in meer of mindere mate nodig heeft om lekker in zijn vel te kunnen zitten. Ergens bij horen. Zelfstandig keuzes kunnen maken. Het zien van mogelijkheden voor de toekomst. Toch is dit voor veel cliënten niet zo vanzelfsprekend.

Dit vinden wij belangrijk

Wij zetten ons in om zorg te verbeteren en leuker te maken. Dit doen we door een bijdrage te leveren aan mooie, gelijkwaardige psychiatrische zorg. Verbinding, autonomie en perspectief zijn hierin drie belangrijke waarden. Wat ons betreft zijn dit de basisingrediënten voor een gelukkig leven. Voor veel cliënten is dit echter niet zo vanzelfsprekend, want:

Verbinding

Hoe blijft een cliënt in verbinding met anderen als hij of zij veel alleen is?

Autonomie

Hoe kan een cliënt zijn autonomie behouden binnen een gedwongen opname?

Perspectief

Hoe kun je het hebben over perspectief als iemand niet weet hoelang hij/zij nog opgenomen blijft?

Werken met zorg

We zijn een klein bureau en hebben daardoor veel persoonlijke aandacht voor iedereen die met ons werkt. We vinden het belangrijk om een vangnet te bieden voor jou als teamlid.

Dunk-Kantoor-High-Res-Sjoerd-Knol-14

Menu