Interim Management

Bij Dunk brengen we ervaren interim managers samen met instellingen in de psychiatrie die behoefte hebben aan tijdelijke, maar deskundige leiding. Of het nu gaat om het overbruggen van een leidinggevende positie, het doorvoeren van veranderingen, of het verbeteren van processen: onze professionals zorgen voor continuïteit en vooruitgang. Ontdek hoe onze matchmakers de perfecte interim manager voor uw organisatie vinden.

Dunk-Kantoor-High-Res-Sjoerd-Knol-13

Overzicht van diensten

Wij zetten ons in om zorg te verbeteren en leuker te maken. Dit doen we door een bijdrage te leveren aan mooie, gelijkwaardige psychiatrische zorg. Verbinding, autonomie en perspectief zijn hierin drie belangrijke waarden. Wat ons betreft zijn dit de basisingrediënten voor een gelukkig leven. 

Project management

Tijdelijke projectleiders die strategische projecten succesvol tot afronding brengen

Crisis management

Directe ondersteuning tijdens organisatorische crises of overwachte situaties. 

Veranderings management

Expertise in het begeleiden van organisaties door transformatie en herstructurering.

Diepgaande ervaring
in de sector

Onze interim managers hebben jarenlange ervaring binnen de psychiatrie. Ze begrijpen de unieke uitdagingen en dynamiek van de sector, waardoor ze direct effectief kunnen bijdragen aan uw organisatie.

Flexibiliteit en aanpassingsvermogen

Onze professionals zijn snel inzetbaar en passen zich moeiteloos aan de specifieke behoeften van uw instelling aan. Of het nu gaat om kortdurende projecten of langere opdrachten, wij bieden de juiste oplossing.

Resultaatgericht leiderschap

Bij Dunk selecteren we managers die bewezen hebben resultaten te boeken. Ze hebben een track record van succesvolle projecten en verbetertrajecten, waardoor ze een tastbare impact maken op uw organisatie.

Netwerk en Ondersteuning

Als onderdeel van Dunk profiteren onze interim managers van een uitgebreid netwerk van vakgenoten en experts. Dit stelt hen in staat om innovatieve oplossingen te implementeren en best practices te delen, ondersteund door een solide kennisbasis en continue professionalisering.

Expertise die het verschil maakt

Bij Dunk begrijpen we dat effectieve leiderschap cruciaal is, vooral in de psychiatrie. Onze interim managers bieden direct inzetbare expertise en brengen stabiliteit in tijden van verandering. 

Samenwerking

Organisaties waarmee wij samenwerken en hebben gewerkt:

GGZ Drenthe, Verslavingszorg Noord Nederland, Lentis, FPC Veldzicht, Het Poortje Jeugdinrichtingen, Stichting Trajectum, Dr. S. van Mesdagkliniek, RIBW Groep Overijssel, ‘s Heerenloo en de William Schrikker Groep, Limor, Cosis, Dimence, Profila Zorggroep, Molendrift, UMCG, Werkpro, Yorneo

Menu