Team Dunk

Team Dunk bestaat uit zeven mensen met verschillende (beroeps)achtergronden. 

In 2015 richtten Sarah Blaauw en Bram Cremer Astare Groningen op. Sinds 1 januari 2017 zijn we verder gegaan als wijzijnDunk (Dunk). 

Sarah Blaauw is afgestudeerd als sociaal juridisch dienstverlener en heeft de laatste jaren gewerkt als leidinggevende bij een dak- en thuislozenorganisatie. Daarnaast is zij werkzaam geweest als trainer bij de gemeente Groningen. Sarah is gespecialiseerd in matching van teamleden, planning en individuele begeleiding/supervisie van teamleden. 

Bram Cremer is afgestudeerd als sociaal pedagogisch hulpverlener. Bram heeft 12 jaar gewerkt als sociotherapeut in de van Mesdag Kliniek in Groningen. Ook is hij werkzaam geweest als leidinggevende voor een jeugdzorg organisatie. Bram heeft een aantal jaren als ZZP'er binnen verschillende Forensische Psychiatrische Centra gewerkt. Hij is een ervaren trainer/coach. 

Op 1 juli 2015 is Henrike Smit begonnen als teamlid bij Dunk (toen nog Astare). Op 1 december 2016 is Henrike onderdeel geworden van team Dunk. Henrike heeft sociaal agogisch werk gestudeerd en heeft ruime ervaring in de transculturele forensische psychiatrie. Voor één dag in de week was Henrike planner en verbinder voor teamleden in de omgeving Zwolle. Per 1 maart 2018 richt Henrike zich hier volledig op. Ze werkt twee dagen per week als officemanager. Daarnaast is zij werkzaam als teamlid in alle organisaties om zodoende een goede match te kunnen maken tussen teamlid en opdrachtgever. 

In december 2015 is Niek Roffel begonnen als teamlid van Dunk. Per 1 oktober 2016 is Niek aan het vaste team van Dunk toegevoegd. Niek is afgestudeerd HBO verpleegkundige en heeft vijf jaar gewerkt als sociotherapeut in de forensische psychiatrie. Ook heeft hij ervaring als verpleegkundige bij de medische dienst. Per 1 december 2017 is Niek mede-eigenaar geworden van Dunk. Niek richt zich op matching en planning van teamleden en richt zich ook op coaching en supervisie van teamleden. 

1 oktober 2016 is Geeke Everts begonnen als teamlid bij Dunk. Op 1 maart 2017 is Geeke toegevoegd aan team Dunk. Geeke is HBO maatschappelijk werker met de aantekening GGZ agoog. Geeke werkt twee dagen per week als officemanager en twee dagen per week als teamlid binnen alle organisaties. 

 

Op 1 juni 2017 is Tobias Kalverdijk als verpleegkundig specialist ggz. Tobias voltooide de opleidingen MBO verpleegkunde, HBO verpleegkunde en de driejarige masteropleiding verpleegkundig specialist ggz. Tobias heeft ervaring in de (forensische) psychiatrie als sociotherapeut en in de laatste jaren als regiebehandelaar/behandelcoördinator. Per 1 juli 2018 treedt Tobias toe als vierde mede-eigenaar van Dunk. Tobias heeft een belangrijke rol in de inhoudelijke ontwikkeling van Dunk en zal zich bezig gaan houden met consultaties, advisering, (ontwikkelen van) trainingen en andere expertise-vraagstukken. 

Myrte Hillebrand heeft sociaal pedagogisch werk en HBO verpleegkunde gestudeerd. In mei 2017 is Myrte begonnen als teamlid bij Dunk en op 1 september 2017 is zij onderdeel geworden van team Dunk. Myrte heeft ervaring in de forensische psychiatrie en de jeugdzorg. Myrte is voor twee dagen per week werkzaam als officemanager bij Dunk. Zij is vooral gespecialiseerd in matching en planning. Daarnaast is zij werkzaam als teamlid in alle organisaties om zodoende een goede match te kunnen maken tussen teamlid en opdrachtgever. 

088 - 234 21 00 info@wijzijndunk.nl