Dunk fietst weer de Alpe d' Huez


Net als vorig jaar gaat Dunk op 24 en 25 juni 2018 weer met een team de Alp d'Huez fietsen.

Naast dat dit natuurlijk een enorme persoonlijke uitdaging is, hebben we dit verbonden aan een goed doel. We fietsen voor een bootreis voor de bewoners van het Ommelanderhuis (van Het Kopland). Tijdens deze bootreis ontstaan onvergetelijke herinneringen en plezier voor een heel jaar. Mocht je dit goede doel willen sponsoren, laat het ons dan even weten.​

Onze collega Saskia Kelderman (zie artikel in het Harener Dagblad) is al op 9 juni vertrokken vanuit Haren om in haar eentje naar Vaujany in Frankrijk te fietsen en vanuit daar met de rest van het team van Dunk Fietst Voor de Alp d' Huez te beklimmen.Je kunt haar volgen met haar reisverslag op:https://saskiatraptdoor.wordpress.com


Recente berichten
Archief

088 - 234 21 00 info@wijzijndunk.nl