top of page

Dunk avonturiert

Socialrun

De Socialrun is een non-stop estafetteloop voor het goede doel. Van 22 tot 24 september 2017 hebben verschillende teams van acht lopers en 16 begeleiders 555 kilometer in 48 uur gelopen, met als doel openheid te stimuleren rondom psychische aandoeningen. Elke kilometer die wordt afgelegd kun je sponsoren voor 5 euro. De opbrengsten komen ten goede aan projecten die openheid stimuleren en zo vooroordelen over mensen met psychische aandoeningen verminderen.

 

Dunk heeft met een eigen team mee gedaan met de Socialrun. In 2018 zullen we zeker weer meedoen. Mocht je het leuk vinden om je aan te sluiten bij ons team, laat ons dit dan weten.

Alle informatie over de Socialrun vind je hier.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dunk fietst voor.....

Binnen ons team zitten een aantal enthousiaste fietsers en samen hebben we het plan gemaakt om elk jaar een flinke berg te gaan beklimmen. Naast dat dit natuurlijk een enorme persoonlijke uitdaging is, hebben we dit verbonden aan een goed doel. We hebben al gefietst voor een bootreis voor de bewoners van het Ommelanderhuis (van Het Kopland). Tijdens deze bootreis ontstaan onvergetelijke herinneringen en plezier voor een heel jaar. Mocht je dit goede doel willen sponsoren, laat het ons dan even weten.

2019

Op 31 mei, 1, 2, 3, en 4 juni gaat Dunk naar Italië. We gaan met een groep van ongeveer 25 mensen de Stelviopas beklimmen.

2018

Op 24 en 25 juni 2018 gaat Dunk weer met een team de Alp d'Huez fietsen.

Onze collega Saskia Kelderman (zie artikel in het Harener Dagblad) was al op 9 juni vertrokken vanuit Haren om in haar eentje naar Vaujany in Frankrijk te fietsen en vanuit daar met de rest van het team van Dunk Fietst Voor de Alp d' Huez te beklimmen.

2017

Op 10 en 11 juli 2017 heeft een Dunk team de Alp d'Huez gefietst voor cliënten van Het Kopland. Er is een bedrag van € 3678,00 opgehaald. 

bottom of page